Ansök om lån

Leasa en miljöbil – både ett praktiskt och etiskt val Publicerat 15 februari 2017 under kategorin Finansiering

Dags att plocka ut en ny leasingbil på företaget? Det är värt att fundera på om din nästa firmabil kanske ska vara en elbil. Samtidigt som du får en snygg och modern bil, kan du köra den med gott samvete och minska den skada som bilar gör på vår miljö. Dessutom visar du öppet att ditt företag faktiskt bryr sig om miljön!

Det satsas stenhårt på elbilar och Vi Bilägare kunde avslöja i slutet av förra året att populära Kia Niro kommer som elbil år 2018! Läs mer här.


Se presentationen av Tesla Model 03 ovan.

Tesla Motors är jätten på elbilsmarknaden och i år kommer deras första budgetbil Model 03. Det är en spännande lansering och trots det billigare priset kommer denna bil vara lika snabb som övriga Teslor, och det ryktas om att ett fulladdat batteri kommer hålla i åtminstone 345 kilometer. Läs mer om bilen här.

Hybridbil – ett annat miljövänligt alternativ

Ett alternativ till elbil är så kallade hybridbilar. Det är miljöbilar som har två motorer – en elmotor och en som går på bensin eller diesel. Det är praktiskt eftersom bilen automatiskt kan skifta över till bensinmotorn om elen tar slut till exempel vid längre sträckor.

Vi hjälper dig med företagsleasing

Om du har fått ett leasingförslag från din bilhandlare så kikar gärna våra leasingexperter på det för att se till att du får bästa möjliga pris. Ring oss på 0770-17 60 60 eller fyll i namn och telefonnummer här så ringer vi upp dig.

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

9 april 2018

Billån utan kontantinsats - funkar det?

Många långivare och banker kräver en rejäl kontantinsats för att du ska få möjlighet att låna till din drömbil. Vår filosofi är att alla ska ha möjlighet att göra ansökan om lån, hos oss kan du själv välja hur mycket du vill lägga kontant - om något alls. Vi har samlat våra bäst…Läs mer »

6 juni 2017

Billån: 5 heta tips!

Vi har samlat några viktiga punkter i en checklista att tänka på när du ska låna pengar till din nya bil. Hur just ditt billån kommer att se ut och vad din månadskostnad kommer att bli beror på ett antal olika parametrar, börja med att bestämma dig för hur du vill att ditt upplägg ska se…Läs mer »

Visa allt i kategorin Finansiering

Stäng