Ansök om lån

Nya bilar 2020 – listan med våra favoriter. Publicerat 19 december 2019 under kategorin Bilinspiration

Dags för en trendspaning! Nya bilar 2020 blir det såklart gott om, många kan vi anta kommer vara helt eller delvis eldrivna. Vi har finkammat internet efter info kring vilka bilnyheter vi kan vänta oss under 2020, häng med!

Nya bilar 2020

nya bilar 2020

Det pågår ett stort skifte inom bilindustrin där alla stora och viktiga biltillverkare kämpar för att hänga med i utvecklingen inom el som drivmedel. Många har för länge sedan redan presenterat både hybrider och helt eldrivna modeller medan vissa tillverkare inte ännu lyckats presentera sin första helt eldrivna modell. Nedan följer ett axplock av vad 2020 har att erbjuda bilmässigt.

Aston Martin DBX

Aston Martin DBX

Aston Martins första SUV-modell är här! Den här snygga SUVen kommer byggas i biltillverkarens nya fabrik i Wales och leveransstart blir under våren 2020. Toppfarten ska vara runt 290 kilometer i timmen och accelerationen 0-100 kilometer/timmen går på 4,5 sekunder. 

Jeep Wrangler Plug-in Hybrid

jeep wrangler 2020

Jeep har bekräftat att de kommer lansera en plug-in hybrid av sin populära Jeep Wrangler, något vi tror många längtat efter, däribland vi!

Kia Mohave

bil 2020 kia mohave 5

Kia har redan några SUVar i stallet och under 2020 får dom sällskap av ytterligare en kompis. Mohave kommer med bensin- eller dieselmotor och en hel massa trevliga tillval. 

Land Rover Road Rover

bil 2020 land rover road rover 6

Land Rover spekuleras lansera ett gammalt koncept på nytt, Road Rover. Denna nya modellklass ska utmana modeller som biltillverkaren tidigare inte utsatt för någon nämnvärd konkurrens. Den här modellen ska vara mer vägfokuserad med en mer light off-road-kapacitet. Vi hoppas få se ett offentligt tillkännagivande angående detta snart!

Mercedes-Maybach GLS

bil 2020 mercedes maybach gls 7

Mercedes-Maybach GLS ska bli verklighet under 2020. Den här monster-SUVen kommer vara både stor och lyxig av allt att döma. En rejäl SUV med 558 hästkrafter och acceleration 0-100 kilometer i timmen på 4,9 sekunder är vad vi kan vänta. 

Toyota Ultra-Compact BEV

bil 2020 toyota ultra compact bev 8

Toyota planerar att släppa denna lilla kompakta tvåsitsare i slutet av 2020. Bilen är endast 2,5 meter lång och kommer bara klara en hastighet av 60 kilometer i timmen. Bilen ska funka som en smart stadsbil som tar dig korta sträckor och klarar max 10 kilometer på en laddning. 

Mercedes EQV

bil 2020 mercedes benz eqv 9

Mercedes är på g att lansera världens första eldrivna minivan i premiumklassen. EQV går att få med sex, sju eller åtta säten och du kan själv byta håll på sätena om du önskar. Räckvidden landar på 405 kilometer.

Nya bilar 2020 verkar det bli gott om, det ser faktiskt ut som att 2020 kommer bli ett riktigt roligt bilår! Vi förväntar oss inget annat är succé när det gäller el- och hybridbilar. För en renodlad elbilslista kan du titta här. Vill du köpa ny bil 2020? Vi hjälper dig med lånet

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

18 juli 2022

Bilar i världen - De mest populära modellerna!

Att välja bil är inte alltid det enklaste, och ibland är det faktiskt inte helt fel att gå med strömmen och kika på vad för bilar alla andra köper. Av alla passagerarbilar i världen går vi nu igenom de 10 mest sålda modellerna under 2021. På listan hittar vi märken som Toyota, Ford elle…Läs mer »

2 januari 2019

Nya spännande bilar som släpps under 2019

  Bilindustrin tar den tekniska utvecklingen till en helt ny nivå. Detta året bjuder på en hel del nya bilar och spännande modeller. Även om nya regler, skatter och miljözoner påverkar marknaden, så ser vi att bilindustrins reaktion på detta är att anpassa sig. Bilmärke efter bilmär…Läs mer »

19 november 2021

Nya bilmodeller 2022 - Vilken väljer du?

Är det snart dags för en ny bil? Du kanske redan kollar runt efter en, men inget känns helt rätt ännu? Vi har samlat de bilar som vi kan förvänta oss att få se under senhösten 2021 och 2022. Bilindustrin rör sig snabbt framåt och fokus ligger nu helt klart på eldrivet. Vi har samlat en l…Läs mer »

Visa allt i kategorin Bilinspiration

Stäng