Ansök om lån

Guld-Porsche i endast 500 exemplar Publicerat 13 juni 2017 under kategorin Bilinspiration

Det guldskimrande vrålåket Porsche 911 Turbo S Exclusive Series blir den snabbaste turbon hittills med upp till 607 hästkrafter! Om du är intresserad av riktigt exklusiva lyxbilar borde du hålla dig uppdaterad om Porsche Exclusive Manufaktur i Zuffenhausen som är en nyinrättad avdelning som har i uppdrag att producera extraordinära och tämligen sällsynta lyxbilar.

Guld-porschen produceras väldigt exklusivt i endast 500 exemplar, så om du vill lägga vantarna på en av dessa bilar måste du vara snabb. Prislappen ligger på motsvarande ca. 2,5 miljoner kronor, men då kan du se fram emot en riktigt klassisk sportbil i en ny exklusiv tappning.

Porsche 911 Turbo – superbil sedan 1974

Den allra första 911 Turbon presenterades på Paris Motor Show år 1974 till besökarnas häpnad och räknas som en av de allra första superbilarna. Det som imponerar då som nu är bilens superlativa prestanda kombinerat med dess effektivitet och förmåga att ändå fungera som en vardagsbil, även om det är en oerhört lyxig sådan.

Vad är nytt med Porsche 911 Turbo S Exclusive Series-upplagan?

Exteriören är en lätt konstruktion tillverkad i mestadels kolfiber. Färgen är handmålad och benämns som Gold Yellow Metallic. Interiören är inspirerad av exteriören och är även den definierad av kolfiber till exempel som materialval för den dekorativa panelen kring instrumentbrädan. Även mycket av interiören är handgjort som de exklusiva bilmattorna med läderdetaljer. Läderinteriören är svart med fina gulddetaljer. Men det mest exklusiva med denna lyxbil blir ändå uppgraderingen av hästkrafter med hela 27 hp till 607 hp.

Lyxbilar säljer som aldrig förr dels på grund av ökad leasing både för företag och privat. Läs mer här. Vilken lyxbil drömmer du om?  Om kostnaden spelar mindre roll för dig så har vi listan med världens dyraste bilar.

/Vännerna på MyMoney

Bildmaterial: http://www.porsche.com/usa/models/911/911-turbo-s-exclusive-series

Relaterade artiklar

6 februari 2019

Månadens lyxbil: Ferrari LaFerrari

Ferrari LaFerrari fick inte sitt namn av en slump. Den här värstingen heter inte “THE Ferrari” för inget. Den här hybriden beskrivs som ett flaggskepp för tillverkaren och tillverkades 2013-2018. I den här artikeln ska vi ta dig med till LaFerraris förlovade land! LaFerrari utvecklades me…Läs mer »

18 september 2019

Månadens lyxbil: Toyota GR Supra

Toyota GR Supra – renaste körupplevelsen någonsin enligt Toyota. Toyota GR Supra är femte generationen av Supra, som enligt Toyota är skapad för leverera en körupplevelse i toppklass. Både på racerbanan och på vägarna.  Toyotachefen Aiko Toyoda håller Supra väldigt nära hjär…Läs mer »

Visa allt i kategorin Bilinspiration

Stäng