Ansök om lån

Höstens coolaste bilmässor – här är listan! Publicerat 28 juni 2019 under kategorin Bilinspiration

För bilnörden finns det nog inte många saker som toppar ett besök på en riktigt cool bilmässa. Vi har sniffat upp de mest spännande bilmässorna i Sverige och världen i höst. Häng med när vi trendspanar inför bilåret 2020!

På bilmässor har man oftast chansen att se nya spännande modeller innan de stora massorna. Om man är en riktig bilnörd kan man nog till och med fälla en och annan tår när en riktig pärla avtäcks. Ofta har det spekulerats en längre tid om vilka modeller eller konceptbilar som ska avtäckas, vilket såklart lägger till ett spänningsmoment under mässan.

Bilmässornas bilmässa – IIA

IIA (Internationale Automobil-Asselltung) säger sig vara världens största bilmässa/motorshow. Mässan hålls årligen – jämna år visas kommersiella fordon och ojämna år (som i år) visas personbilar. I år hålls mässan i Frankfurt am Main mellan den 12-22 september. Det blir den 68:e mässan i ordningen och en händelserik vecka utlovas såklart. Årets tema är “Driving Tomorrow” och man utlovar det absolut senaste inom motorbranschen världen över. Biljetter hittar du här!

eCar Expo

bilmässor ecar expo

eCar Expo hålls både i Göteborg och Stockholm och är bilmässan med fokus på framtidens hållbara bilar. I Göteborg gäller datumen 28 november till 1 december och i Stockholm är det 7-9 februari 2020 som gäller. eCar Expo samlar större delen av marknadens alla laddbara bilar under ett och samma tak. Här får man både se och uppleva vad som finns på den laddbara marknaden. Missa inte denna mässan om du är sugen på en laddbar bil! Här är några anledningar till att du bör köpa en elbil.

Los Angeles Auto Show

los angeles auto show

Mellan den 22 november och 1 december är det dags för den årliga bilmässan Los Angeles Motor Show i Los Angeles. Här samlas bilmodeller och märken för påsyn och provkörning utan köptvång. Njut av de senaste modellerna från de största tillverkarna. SUVar, elbilar och allt däremellan hittar man på denna mässa.

Lancaster Insurance Classic Motor Show

bilmässor lancaster insurance classic motor show

För den som söker en bilmässa med veteranbilar är detta det bästa alternativet enligt oss. Mellan 8-10 november har man chansen att frottera sig i vackra klassiska bilar i Birmingham, UK. Mässan är en av de största i världen inom sin genre och här utlovas riktigt god stämning och bra underhållning. Du hittar biljetter här! Ett annat hett tips för dig som gillar gamla sportbilar har vi en trevlig artikel på ämnet.

För dig som besöker en mässa och inte längre kan låta bli att köpa ny bil, har vi såklart enkla och förmånliga billån att erbjuda. Ansök enkelt här!

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

10 februari 2020

Vilken blir årets bil 2020? Här är finalisterna!

Årets bil 2020 ska avgöras under februari och sju lyckliga finalister är nominerade. I denna artikel ska vi avslöja vilka finalisterna är och samtidigt kika lite närmare på dem. Häng med!  Årets bil 2020 Snart är det dags för uppgörelsen i Årets Bil 2020 och här nedan har vi prese…Läs mer »

13 juni 2017

Guld-Porsche i endast 500 exemplar

Det guldskimrande vrålåket Porsche 911 Turbo S Exclusive Series blir den snabbaste turbon hittills med upp till 607 hästkrafter! Om du är intresserad av riktigt exklusiva lyxbilar borde du hålla dig uppdaterad om Porsche Exclusive Manufaktur i Zuffenhausen som är en nyinrättad avdelning som h…Läs mer »

25 april 2018

Årets bil 2018 - Volvo XC40

Volvo XC40 är en ny och mycket omtalad bil som fått fina vitsord i flera tester. Kronan på verket är utnämningen till Årets bil 2018 efter det att 60 jurymedlemmar från 23 länder sagt sitt i årets viktigaste branschomröstning. I den här artikeln kommer vi bland annat att titta på vad det…Läs mer »

Visa allt i kategorin Bilinspiration

Stäng