Köpa bil

Svenskar blir glada av att köpa bil

En ny Sifo-undersökning beställd av bilauktionssajten KVD avslöjar att svenskar blir extra glada av att shoppa. Allra gladast blir vi av att köpa bil, bostad, kläder och husdjur. Vi blir inte lika glada av att exempelvis köpa möbler och båt. Det är de stora inköpen som gör oss riktigt lyckliga – kanske för att dessa ökar levnadsstandarden väsentligt.

Kvinnor uppger i större utsträckning att shopping skänker glädje, män blir gladast av att köpa bostad och bil. Undersökningen visar även att vi blir riktigt glada av att sälja sakerna – speciellt om de var dyra att köpa.

Det här blir vi gladast av att köpa:

Ny bostad (76 %)

Ny bil (69 %)

Nya kläder (65 %)

Nytt husdjur (60 %)

Nytt kök (56 %)

Ny cykel (51 %)

Ny TV-soffa (44 %)

Vi på MyMoney ser dagligen våra kunders glädje av sina bilköp vilket gör vårt jobb extra roligt. En ny bil skänker frihet i vardagen och gör många vardagssysslor som annars kan vara tråkiga och omständliga istället smidiga och enkla att utföra, såsom att storhandla mat eller shoppa möbler. Vilken bil drömmer du om? Vi finns här för att hjälpa dig förverkliga din bildröm och på så underlätta din vardag. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning om ditt billån!

/Vännerna på MyMoney

Du kanske också gillar