Sänk kostnaden för din billeasing

Våra kunder sänker ofta sin månadskostnad med mer än 20%

Få kostnadsfri rådgivning från våra leasingspecialister. Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp dig och berättar mer.

Fyll i de obligatoriska fälten, tack.
Läs mer

Vill du sänka kostnaden för din billeasing?

Om du fått ett leasingförslag från en bilhandlare eller från din bank finns en risk att du betalar onödigt mycket. Vi är experter på leasing av fordon och har möjlighet att lägga om eller förlänga din befintliga leasing och på så sätt sänka kostnaden. Våra kunder sänker ofta sin månadskostnad med mer än 20%. Jag vill bli kontaktad

Det här hjälper vi dig gärna med

Att sänka kostnadenför din billeasing

Vet du hur mycket din billeasing kostar? Vi har många års erfarenhet av bilfinansiering och vet att många företagare tecknat onödigt dyra leasingavtal. Vi hjälper dig kostnadsfritt att se över dina avtal och vid behov ta fram ett bättre förslag.

Att köpa uten leasingbil

Du kanske kör tjänstebil och har fått erbjudande av din arbetsgivare att köpa loss bilen? Eller så har du en leasingbil i ditt företag men vill äga den privat istället? Vi ordnar finansiering, utköp, ägarbyte och alla andra frågor som kan dyka upp.

Att granskaen offert

Har du fått en offert på leasing av en bilhandlare eller från en bank? Vi hjälper dig att granska offerten för att säkerställa att du inte får en onödigt hög kostnad.

Att leasaen ny bil

Är det dags att byta eller plocka ut en ny bil? Vi tar gärna fram en offert till dig, vi har unika möjligheter att skräddarsy leasingupplägg och hitta en bra lösning.

Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna angående MyMoney billeasing. Du kan även läsa mer på vår supportsida.
Varför ska jag använda mig av MyMoney?
Vi har över 40 års erfarenhet av finansiering av bilar och har genom åren förädlat fram de allra smartaste och bästa finansieringslösningarna. Vi är en oberoende aktör och med hjälp av vår kunskap så vågar vi lova att vi tar fram den allra bästa lösningen, skräddarsytt för ert företag.
Kostar det något att ta hjälp av er?
Kostar det något att ta hjälp av er?
Nej, att låta oss granska ditt befintliga leasingavtal eller ta fram en offert på ny fordonsleasing är helt kostnadsfritt.
Vilka bilar går att leasa?
Vilka bilar går att leasa?
Det vanligaste är att bilen är fabriksny men vi har även möjlighet att erbjuda leasing på ett begagnat fordon. Hör av er till oss så tittar vi närmare på det objekt ni önskar.
Vad är förmånsvärde?
Vad är förmånsvärde?
Förmånsvärdet är förutbestämt på alla bilar, det baserar sig på bilens pris inklusive all utrustning. Föraren betalar en extra skatt när den använder företagets bil privat, förmånsvärdet ligger grund för detta. Här kan du läsa mer om förmånsvärde.
Varför ska jag använda mig av MyMoney?

Kontakta oss

Ring oss på 0770-17 60 60 eller lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så snart som möjligt.
Fyll i de obligatoriska fälten.
© 2016 MyMoney - Skapat med i Malmö
Ring oss: 0770-17 60 60 Maila oss: kontakt@mymoney.se Ansök om billån