Ansök nu - svar inom 24 timmar

Snabbt, enkelt och tryggt

Så fort vi fått dina uppgifter sätter vi igång arbetet med att hitta bästa tänkbara lånevillkor för dig och din nya bil. Vill du hellre ansöka via telefon så är du varmt välkommen att kontakta MyMoney direkt på 0770-17 60 60.
1 Personuppgifter

Medlemsnummer:
Personnummer:
 
Telefonnummer:
E-postadress:
2 Bilen

Bilens pris:
Reg.nummer:


Ränta från 2,65%
Räkna ut din månadskostnadDin månadskostnad fr.
kr

Vid ett lån på 120 000 kr som återbetalas via autogiro på 72 månader med exempelräntan 2,65% blir den effektiva räntan 3,20%. Uppläggningsavgiften är då 395 kr och aviavgiften 15 kr vid autogiro, annars 55 kr.

Extra bra villkor för dig som är medlem i Motormännen

  • Gäller billån med kontantinsats på minst 20% och bilar som är max 10år gamla vid slutbetalningen.
  • Ansök om ett lånelöfte/förslag idag – gratis och utan något som helst tvång

M Lånet är ett samarbete mellan Motormännen och MyMoney

MyMoney är experter på bilfinansiering. I samarbete med de största bankerna har vi utvecklat flera lånetjänster som gör att du får det bästa billånet som passar dig.
  • Billigare billån när du köper av privatperson
  • Lån med restvärde för att få en lägre månadskostnad
  • Lägre ränta med bilen som säkerhet
  • Lån med eller utan kontantinsats för att ge dig flexibilitet
  • Trygg finansiering – inga oförutsedda extra kostnader

När du använder MyMoney för ditt bilköp kan du känna dig säker på att vi gör allt vi kan för att hjälpa dig till en bra affär. Vi har flera olika lösningar för att se till att du får ett så bra billån som möjligt.

”Det var hög tid att göra billån billigare och enklare. Vi har ingen dyr säljkår utan satsar istället på att utbilda våra experter och arbeta online eller via telefon. Vi tror inte att du är intresserad av en massa extrakostnader.”

Låt oss hjälpa dig så kan du vara säker på att få ett bra lån

PUL
Sedan den 1 oktober 2001 är alla svenska företag skyldiga att följa Personuppgiftslagen, PUL. Lagen syftar till att skydda enskilda individer mot att deras personliga integritet kränks när personuppgifter behandlas.

Personuppgiftsansvarig
MyMoney AB med organisationsnummer 556702-1679 är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du lämnar.

Hantering av personuppgifter
Personuppgifter registreras i samband med din låneansökan. Personuppgifterna behandlas även av MyMoney och andra företag som MyMoney samarbetar med för hantering och fullgörelse av ingångna avtal. Denna information ligger bl.a. till grund för att våra partners skall kunna registrera och skicka betalningsavier och fakturor. Vidare kan personuppgifter komma att lämnas ut för behandling av MyMoneys samarbetspartners.

Behandling av uppgifter sker också för att MyMoney skall kunna fullgöra sina förpliktelser enligt lag. Personuppgifterna kan även ligga till grund för marknadsanalyser, marknadsföring och riskhantering.

Söker du information om vilka personuppgifter om dig som behandlas av MyMoney, göra ändringar av felaktiga personuppgifter eller om du har synpunkter på direktreklam från oss, kan du skriftligen begära detta genom att kontakta MyMoney, Östergatan 39 211 22 MALMÖ.

Kreditupplysning
MyMoney kan komma att inhämta kreditupplysning på dig, antingen själva eller via en eller flera partners. Kreditupplysning kan inhämtas via Syna AB, UC AB, Businesscheck AB eller Soliditet AB.