Ansök om lån

Rekordförsäljning för nya bilar Publicerat 11 juli 2017 under kategorin Billån

Enligt Bil Sweden säljs nya bilar som aldrig förr i Sverige. Rekordet för juni slogs då det såldes mer än 40.000 nya bilar – 5,6% fler registreringar av nya bilar än förra året. Även första halvåret 2017 slog nya imponerande rekord.

Vad beror den stora ökningen på?

Det råder högkonjunktur i Sverige vilket återspeglar sig positivt även på bilmarknaden som blomstrar och allt fler köper nya bilar. Kombinationen av låga räntor och köpstarka hushåll har lett till denna positiva ökning. Bil Sweden räknar med att det kommer köpas ca 375.000 nya bilar i år vilket innebär att 2017 blir ett nytt rekordår om prognosen slår in.

Försäljningen av supermiljöbilar ökar

Det har skett en ökning på hela 38% av nyregistreringar av supermiljöbilar under första halvåret 2017. För att kunna kalla sig supermiljöbil behöver bilen släppa ut högs 50g koldioxid per kilometer.

Går du i köptankar och vill köpa ny bil? Vi hjälper dig med billånet! Vi kan erbjuda dig ett förmånligt billån som är anpassat efter dina behov och den bil du drömmer om. Kontakta oss så berättar vi mer och kolla gärna in våra tips inför billånet här

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

18 februari 2019

Så här fixar du bästa billånet!

Att låna pengar till din nya bil ska kännas tryggt, säkert och såklart vara en smidig process. Vare sig det gäller ett lån till din första bil eller till din nya familjebil så finns vi på MyMoney här för att hjälpa dig. Lånet skräddarsys för dig och efter dina förutsättningar och vi…Läs mer »

05 november 2018

Allt du behöver veta om billån!

Vi på MyMoney är experter på billån. Det finns i princip ingenting vi inte vet om processen kring att ansöka om ett billån. För många kan det säkert kännas svårt och krångligt med billån, det är det inte! För att bevisa det, har vi sammanställt den här artikeln som förhoppningsvis …Läs mer »

09 april 2018

Billån utan kontantinsats – funkar det?

Många långivare och banker kräver en rejäl kontantinsats för att du ska få möjlighet att låna till din drömbil. Vår filosofi är att alla ska ha möjlighet att göra ansökan om lån, hos oss kan du själv välja hur mycket du vill lägga kontant - om något alls. Vi har samlat våra bäst…Läs mer »

14 februari 2018

Bilfinansiering – så fixar du drömbilen.

För många är bilen en viktig del för att vardagen ska gå ihop - vi ska pendla till jobbet, skjutsa barnen till aktiviteter och storhandla. Drömbilen kan se ut på många olika sätt, för den stora familjen är det kanske en minibuss eller en stadsjeep och för andra hushåll en sportigare var…Läs mer »

11 juli 2017

Rekordförsäljning för nya bilar

Det har aldrig sålts så mycket nya bilar som det gör just nu. I juni 2017 ökade nybilsförsäljningen med hela 5,6%. Många ser den goda investeringen och värdet i att äga en helt ny bil och vi ser en riktigt häftig ökning av försäljning av supermiljöbilar. Är du intresserad av att få v…Läs mer »

06 juni 2017

Billån: 5 heta tips!

Vi har samlat några viktiga punkter i en checklista att tänka på när du ska låna pengar till din nya bil. Hur just ditt billån kommer att se ut och vad din månadskostnad kommer att bli beror på ett antal olika parametrar, börja med att bestämma dig för hur du vill att ditt upplägg ska se…Läs mer »

Visa allt i kategorin Billån

Stäng