Ansök om lån

MyMoney - vi är experter på billån.

Att låna pengar till bil ska vara enkelt och samtidigt kännas säkert, med hjälp av vår erfarna personal får du hjälp att hitta rätt lösning för just dig.

Fyll i önskat lånebelopp för att se vad vi kan erbjuda för lånevillkor för just dig.

Svar inom 24h.

Vi vet hur viktigt det är för dig att snabbt få svar på din ansökan om billån, du vill självklart inte gå miste om en riktigt bra affär och din drömbil. Därför behandlar vi din låneansökan snabbt och effektivt och du får svar inom ett dygn.

Ingen kontantinsats

För ett billån hos oss på MyMoney krävs ingen kontantinsats. Du kan låna upp till 350 000 kronor till din nya bil utan att behöva lägga ut en större summa pengar själv.

Snabb utbetalning

Så snart din ansökan godkänts så betalar vi ut lånet till ditt konto, vilket innebär att du snabbt kan komma till avslut i din bilaffär.

Personlig rådgivning

Våra uppskattade rådgivare, med lång erfarenhet av att hjälpa er med finansiering till bilköp finns tillgängliga för personlig rådgivning och service måndagar till lördagar.

Låg månadskostnad

Vår kredittid är anpassad för att din månadskostnad ska vara rimlig. Du kan självklart närsomhelst välja att betala av ditt lån utan några extra kostnader utöver aktuell skuld och ränta.

Transparenta villkor

Räntan på ditt lån till bil bestäms av ett antal olika saker. Några exempel är hur mycket du tänkt låna, vilken bil du ska köpa och hur mycket du vill lägga i kontantinsats. I dagsläget ligger räntan på mellan 4,95%-9,95% - ett färdigt förslag får du så snart vi behandlat din ansökan.

Inga bindningstider

Du kan välja att betala av lånet i den takt som känns bra för dig och du kan själv välja att betala av ditt lån när du vill - enkelt och utan extra avgifter.

Digitala ansökningar.

Till dig som ska köpa begagnad bil.

När du ska köpa en begagnad bil finns det mycket att tänka på, utöver finansieringen. Bilförsäljningar som sker privat följer inte alltid samma uppstyrda process som hos en bilhandlare och det är därför väldigt bra för dig att ha tänkt igenom ditt eventuella bilköp innan.

Nedan har vi listat några punkter som kan vara bra att tänka på

Några saker som känns ganska självklara att fundera ut är storlek bilen bör ha, hur många säten du behöver och hur stort utrymme för packning som behövs. Ska du köpa en nyare begagnad bil eller kanske en äldre? Är det läge att investera i en miljöanpassad bil? Hur många mil får bilen max ha rullat?

  • När du väl är på plats och ska provköra bilen så är det viktigt att du tar dig tid att testa alla funktioner - se så att bromsarna tar ordentligt, att växellådan känns bra och att all utrustning fungerar som den ska. Ta ett noggrant varv runt bilen och kontrollera eventuella skador och se om bilen börjat rosta.
  • Kontrollera serviceboken för att se så att den är ordentligt ifylld och att bilen gått igenom besiktning.
  • Hos Transportstyrelsen kan du kontrollera hur många ägare bilen haft och även säkerställa att personen du köper bilen faktiskt är ägare till den. Du kan även se om bilen sedan tidigare är belånad. Om det skulle vara fallet så är det viktigt att det i köpekontraktet framgår att ni inte övertar detta billån. När du köpt din bil meddelar du även ert ägarbyte till Transportstyrelsen.
  • När det är dags att skriva kontrakt och ni kommit överens om bilaffären så är det viktigt att ni får vars en kopia av kontraktet som ska vara signerade av er båda. Ju mer utförligt kontrakt ni skriver desto troligare är det att båda blir nöjda och inga missförstånd uppstår.
  • För att få köra iväg med din nya bil så behöver du teckna en bilförsäkring, mer om hur försäkring för bil fungerar kan du läsa om här!
Hos oss på MyMoney får du hjälp med lån till ditt bilköp, med eller utan kontantinsats.

Att tänka på vid köp av ny bil.

Funderar du på att investera i en ny bil? Känslan av att sätta sig och köra iväg i en helt ny bil är verkligen alldeles speciell och doften är magisk. Det finns både stora fördelar med ett nybilsköp och självklart en del nackdelar. Vi har samlat några av de viktigaste sakerna att tänka på vid inköp av en sprillans ny bil.

Börja med att fundera på vilka behov du har idag och hur dina körvanor ser ut. Passar det bäst med en diesel, el-, eller en bensindriven bil? Ta även med i ekvationen hur dieselbilar inom bara ett par år kan drabbas av regeringens strängare reglering och att miljöbilar premieras.

Finns det möjlighet till att ladda bilen vid hem och arbete och du i regel kör kortare sträckor så kan en elbil eller en laddhybrid vara helt rätt val för dig. Du tar dessutom ett aktivt val för en bättre miljö. Om det är en företagsbil som ni ska investera i så rekommenderas inköp av laddhybrid eller elbil starkt då förmånsvärdet för dessa bilar är nedsatt.

En nackdel med att köpa en ny bil kan vara värdeminskning, de flesta vet att en ny bil tappar i värde ganska omgående efter köpet. Såklart hjälper det om du vårdar din bil väl, undviker att ha den stående i hårt väder och vind och håller den fräsch inuti.

Att låna pengar till bil

Vi har samlat några av våra artiklar som ger dig värdefulla tips inför både inköpet av din nya bil och viktiga saker att tänka på när du ska låna pengar. En bilaffär kräver många gånger ett ganska snabbt beslut, och med vårt billån kan får du svar på din låneansökan inom 24 timmar.

Så här fixar du bästa billånet!

Att låna pengar till din nya bil ska kännas tryggt, säkert och såklart vara en smidig process. Vare sig det gäller ett lån till din första bil eller till din nya familjebil så finns vi på MyMoney här för att hjälpa dig. Lånet skräddarsys för dig och efter dina förutsättningar och vi sätter stor stolthet i att ge dig den bästa personliga servicen för att du ska känna dig nöjd med ditt lån. Läs allt om hur ett billån hos MyMoney fungerar här.

Läs mer →

Allt du behöver veta om billån!

Vi på MyMoney är experter på billån. Det finns i princip ingenting vi inte vet om processen kring att ansöka om ett billån. För många kan det säkert kännas svårt och krångligt med billån, det är det inte! För att bevisa det, har vi sammanställt den här artikeln som förhoppningsvis ska räta ut alla dina frågetecken kring billån. Ja det kan kännas svårt att veta var man ska börja när man ska ta ett lån. I dag lånar svenskarna allt mer till bostad, bil, resor etc. Sveriges Riksbank menar att det finns en rad orsaker till att vi lånar mer, bl. a. en dåligt fungerande bostadsmarknad och skattesystem som inte är optimala ur ett finansiellt stabilitetsperspektiv. Många svenskar behöver därför låna pengar då de vill köpa t. ex. bostad eller bil. Vi tar dig igenom allt du behöver veta för att ditt nästa billån ska gå så smidigt som möjligt. Billån anpassat efter dina behov Det första du ska göra när du börjar fundera på att ta ett billån, är att se över dina behov. Varför behöver du en bil? Vilken typ av bil behöver du? Gör alltid en budget där du inkluderar alla kostnader du kommer få i och […]

Läs mer →

Billån utan kontantinsats – funkar det?

Många långivare och banker kräver en rejäl kontantinsats för att du ska få möjlighet att låna till din drömbil. Vår filosofi är att alla ska ha möjlighet att göra ansökan om lån, hos oss kan du själv välja hur mycket du vill lägga kontant – om något alls. Vi har samlat våra bästa tips på vad du bör tänka på vid billån utan kontantinsats här.

Läs mer →

Bilfinansiering – så fixar du drömbilen.

För många är bilen en viktig del för att vardagen ska gå ihop – vi ska pendla till jobbet, skjutsa barnen till aktiviteter och storhandla. Drömbilen kan se ut på många olika sätt, för den stora familjen är det kanske en minibuss eller en stadsjeep och för andra hushåll en sportigare variant. Oavsett vilken bil som är din drömbil så hjälper vi dig med din finansiering. Läs våra tips till dig som vill investera i drömbilen under 2018.

Läs mer →

Billån: 5 heta tips!

Vi har samlat några viktiga punkter i en checklista att tänka på när du ska låna pengar till din nya bil. Hur just ditt billån kommer att se ut och vad din månadskostnad kommer att bli beror på ett antal olika parametrar, börja med att bestämma dig för hur du vill att ditt upplägg ska se ut. Läs våra 5 tips för billån här!

Läs mer →

Stäng