Ansök om lån

MyMoney - vi är experter på billån.

Att låna pengar till bil ska vara enkelt och samtidigt kännas säkert, med hjälp av vår erfarna personal får du hjälp att hitta rätt lösning för just dig.

Fyll i önskat lånebelopp för att se vad vi kan erbjuda för lånevillkor för just dig.

Svar inom 24h.

Vi vet hur viktigt det är för dig att snabbt få svar på din ansökan om billån, du vill självklart inte gå miste om en riktigt bra affär och din drömbil. Därför behandlar vi din låneansökan snabbt och effektivt och du får svar inom ett dygn.

SMIDIGA KÖP

Genom att använda MyMoney kan du på ett enkelt och tryggt sätt delbetala köpet av din nya bil. Vi hjälper dig med köp på upp till 350 000 kronor.

Snabb utbetalning

Så snart din ansökan godkänts så betalar vi ut lånet till ditt konto, vilket innebär att du snabbt kan komma till avslut i din bilaffär.

Personlig rådgivning

Våra uppskattade rådgivare, med lång erfarenhet av att hjälpa er med finansiering till bilköp finns tillgängliga för personlig rådgivning och service måndagar till lördagar.

Låg månadskostnad

Vår kredittid är anpassad för att din månadskostnad ska vara rimlig. Du kan självklart närsomhelst välja att betala av ditt lån utan några extra kostnader utöver aktuell skuld och ränta.

Transparenta villkor

Räntan på ditt lån till bil bestäms av ett antal olika saker. Några exempel är hur mycket du tänkt låna, vilken bil du ska köpa och hur mycket du vill lägga i kontantinsats. I dagsläget ligger räntan på mellan 4,95%-9,95% - ett färdigt förslag får du så snart vi behandlat din ansökan.

Inga bindningstider

Du kan välja att betala av lånet i den takt som känns bra för dig och du kan själv välja att betala av ditt lån när du vill - enkelt och utan extra avgifter.

Digitala ansökningar.

Till dig som ska köpa begagnad bil.

När du ska köpa en begagnad bil finns det mycket att tänka på, utöver finansieringen. Bilförsäljningar som sker privat följer inte alltid samma uppstyrda process som hos en bilhandlare och det är därför väldigt bra för dig att ha tänkt igenom ditt eventuella bilköp innan.

Nedan har vi listat några punkter som kan vara bra att tänka på

Några saker som känns ganska självklara att fundera ut är storlek bilen bör ha, hur många säten du behöver och hur stort utrymme för packning som behövs. Ska du köpa en nyare begagnad bil eller kanske en äldre? Är det läge att investera i en miljöanpassad bil? Hur många mil får bilen max ha rullat?

  • När du väl är på plats och ska provköra bilen så är det viktigt att du tar dig tid att testa alla funktioner - se så att bromsarna tar ordentligt, att växellådan känns bra och att all utrustning fungerar som den ska. Ta ett noggrant varv runt bilen och kontrollera eventuella skador och se om bilen börjat rosta.
  • Kontrollera serviceboken för att se så att den är ordentligt ifylld och att bilen gått igenom besiktning.
  • Hos Transportstyrelsen kan du kontrollera hur många ägare bilen haft och även säkerställa att personen du köper bilen faktiskt är ägare till den. Du kan även se om bilen sedan tidigare är belånad. Om det skulle vara fallet så är det viktigt att det i köpekontraktet framgår att ni inte övertar detta billån. När du köpt din bil meddelar du även ert ägarbyte till Transportstyrelsen.
  • När det är dags att skriva kontrakt och ni kommit överens om bilaffären så är det viktigt att ni får vars en kopia av kontraktet som ska vara signerade av er båda. Ju mer utförligt kontrakt ni skriver desto troligare är det att båda blir nöjda och inga missförstånd uppstår.
  • För att få köra iväg med din nya bil så behöver du teckna en bilförsäkring, mer om hur försäkring för bil fungerar kan du läsa om här!
Hos oss på MyMoney får du hjälp med lån till ditt bilköp, med eller utan kontantinsats.

Att tänka på vid köp av ny bil.

Funderar du på att investera i en ny bil? Känslan av att sätta sig och köra iväg i en helt ny bil är verkligen alldeles speciell och doften är magisk. Det finns både stora fördelar med ett nybilsköp och självklart en del nackdelar. Vi har samlat några av de viktigaste sakerna att tänka på vid inköp av en sprillans ny bil.

Börja med att fundera på vilka behov du har idag och hur dina körvanor ser ut. Passar det bäst med en diesel, el-, eller en bensindriven bil? Ta även med i ekvationen hur dieselbilar inom bara ett par år kan drabbas av regeringens strängare reglering och att miljöbilar premieras.

Finns det möjlighet till att ladda bilen vid hem och arbete och du i regel kör kortare sträckor så kan en elbil eller en laddhybrid vara helt rätt val för dig. Du tar dessutom ett aktivt val för en bättre miljö. Om det är en företagsbil som ni ska investera i så rekommenderas inköp av laddhybrid eller elbil starkt då förmånsvärdet för dessa bilar är nedsatt.

En nackdel med att köpa en ny bil kan vara värdeminskning, de flesta vet att en ny bil tappar i värde ganska omgående efter köpet. Såklart hjälper det om du vårdar din bil väl, undviker att ha den stående i hårt väder och vind och håller den fräsch inuti.

Att låna pengar till bil

Vi har samlat några av våra artiklar som ger dig värdefulla tips inför både inköpet av din nya bil och viktiga saker att tänka på när du ska låna pengar. En bilaffär kräver många gånger ett ganska snabbt beslut, och med vårt billån kan får du svar på din låneansökan inom 24 timmar.

5 saker du inte visste om billån!

Chansen är att du har en bil, eller är på marknaden för en bil. Men har du full koll på hur billån fungerar? Här kommer vår lista på 5 saker som du kanske inte visste om billån! Är du på jakt efter ett nytt billån? Att ta ett billån är något de flesta gör någon gång i livet. Det är ett attraktivt alternativ istället för att leasa en bil – men hur fungerar egentligen ett billån? Det är alltid viktigt att du gör din research och överväger olika alternativ. Här kommer vår lista på 5 saker som du kanske inte visste om billån och som är bra att ha med sig! 1. Räntan är inte alltid fast! Många tror att räntan på deras billån är fast och oföränderlig. Men det är faktiskt så att räntan på ditt billån kan variera. Räntan kan variera baserat på faktorer som exempelvis:  Din kreditvärdighet Lånebeloppet Längden på lånet.  För att få det bästa erbjudandet på ditt billån är det viktigt att du jämför låneerbjudanden från olika långivare. Att välja en variabel ränta kan innebära en lägre ränta i början av ditt lån, men räntan kan stiga under lånets löptid. En fast ränta kan ge […]

Läs mer →

7 fördelar med att köpa bil av bilhandlare

Det finns en hel del fördelar med att köpa bil av bilhandlare. Oavsett om du ska köpa en helt ny bil eller en begagnad. I den här artikeln har vi samlat några av de viktigaste fördelarna med att köpa bil av bilhandlare, häng med! Att köpa bil av en bilhandlare betyder ofta att du får betala ett något högre pris. Det kan såklart ses som ett minus. Men! Det innebär också många fördelar med att köpa bilen av en bilhandlare. Här är de främsta fördelarna! Reklamationsrätt i tre år Japp, du läste rätt. När du köper bil av bilhandlare har du tre års reklamationsrätt. Detta gäller även om du skrivit ett köpeavtal där det står att bilen säljs utan garantier. Den här rätten kan bilfirman aldrig avtala bort. Skulle du upptäcka fel på bilen efter köpet kan du alltså kräva att bilfirman ska åtgärda detta. Detta gäller fel som uppenbart varit där innan du köpte bilen. Kan bilfirman inte åtgärda problemen i rimlig tid har du rätt att upphäva köpet.  Håll koll på garanti Vissa bilhandlare säljer bilar med garanti. Garantin täcker vissa skador som uppstår efter köpet, under en viss tid. Det är alltså skillnad på garanti och reklamationsrätt.  […]

Läs mer →

Billiga begagnade bilar – vi har checklistan!

Går du i tankarna att köpa en begagnad bil? Vill du gärna hitta en billig begagnad bil? Då har du kommit rätt! Billiga begagnade bilar finns det gott om – men hur hittar man rätt i denna djungel? I och med att Bonus Malus infördes 1 juli 2018, blev verkligheten för bilköpare plötsligt en annan då man nu kan bli belönad eller bestraffad beroende på hur mycket avgaser bilen släpper ut. Vill man till exempel köpa en bil som går på bensin eller diesel, kan det därför vara bra att kolla på begagnade bilar som satts i trafik innan 1 juli 2018. Bara en av sakerna man behöver ha koll på när man ska köpa en bra (och helst billig) begagnad bil. Häng på!   Billiga begagnade bilar – Hur ska man tänka? Ja det finns såklart många saker man behöver fundera över när man ska köpa en billig begagnad bil. Nummer ett är kanske vad billig betyder för dig. Är det i 10 000-kronorsklassen eller är det kanske uppåt 80 000 kronor? Allt är såklart relativt. En annan viktig sak som avgör om man gör ett kap eller ej, är såklart i vilket skick bilen är för den summa […]

Läs mer →

Köpa begagnad bil – Allt du behöver veta

Det kan vara svårt att köpa rätt begagnad bil. En begagnad bil behöver inte ha några fel, men det kan vara bra att vara påläst för att ha rätt förutsättningar inför köpet. Det finns många fällor som kan kosta dig tusentals kronor. Så vad ska man egentligen tänka på som köpare? Vad är köparens respektive säljarens ansvar? Du går in i det bästa förhandlingsläget om du är påläst och har lite hum om prislägen och var man kan hitta relevant information. Olika bilar har olika förutsättningar och det är viktigt att du hittar en bil som funkar för dig och dina behov. Här kommer några tips på vägen som hjälper ditt bilköp att bli en lyckad affär! En bil är begagnad så fort den ägts av någon annan före dig. På detta vis sjunker värdet på en ny bil direkt efter köpet. Inte konstigt då att det vanligaste bilköpet vi svenskar gör, just är begagnade bilar. Vare sig du köper av en bilhandlare eller privat, så har alla begagnade bilar en historia som du behöver veta inför ditt köp. Om det är så att det är en elbil du funderar på att köpa så ger vi dig några snabba tips […]

Läs mer →

Stäng